torstai 1. heinäkuuta 2010

30.6 Agitreenit Kirpun ja Roihun kanssa

Eilen kävin treenaamassa Kirpun ja Roihun kanssa agilityä. Treenit menivät molempien osalta ihan hyvin, vaikka Roihun kanssa tuli irtoomisisen kanssa pieniä ongelmia.

Kirpun treenit menivät seuraavasti;
Kirpun kanssa treenattiin  edestä ottoja eli laitetaan koira hypyn taakse menemään ja otetaan edestä se mukaan seuraavalle esteelle. Edestä ottaminen vasemmalta laitettaessa on ollut minulle sekä Kirpulle hirmuisen haastavaa, mutta oikealta puolesta laitettaessa on paremmin hallinnassa molemmilla. Nyt onnistui molemmat puolet treeneissä :) Mutta yksittäiset harjoitukset ovat auttaneet tähän ohjaukseen. Treenasin myös "jaakostus"- ohjaus tekniikkaa pituudella ja onnistui todella hyvin :) Hyvillä mielin lähden agirotuun hyppäämään tämän kanssa.


Roihun treenit menivät seuraavasti;
Roihun kanssa treenasin takaa- kiertoja ja vastaan ottamista kolmen hypyn takaa. Muuten meni oikein hyvin, paitsi takaa- kierroissa neiti alkoi tulemaan rimojen alitse :O En tiedä mikä oli syynä? Luulisin, että itse olin hyppy linjan edessä, niin siitä johtuen Roippa alkoi tulla riman alta. Mutta kun laskin rimaa, ettei se enää pystynyt tulemaan alta ja korjasin omaa linjaa takaa- kiertoon mentäessä, niin alkoi sujumaan ohjaus tekniikka :) Huomasin treenatessa Roihun kanssa, että tarvii ottaa seuraavissa treeneissä irtoomis harjoituksia, koska Roihu tulee liikaa käteen kiinni. Keinun kontaktit onnistui hyvin :) Ensi kerralla kontakteja lisää, että päästään kisaamaan heinäkuun lopussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti