maanantai 16. elokuuta 2010

Tamskin ja takuttien agikisoista tuloksia

Eipä "nolla- putki" jatkunut Rauman ja Tamskin kisojen jälkeen ei Roihun eikä Kirpun osalta, mutta kumminkin saimme tuloksia aikaiseksi :)
Tamskin kisoissa 12.8 kävin hyppimässä Kirpun kanssa. Kirpun radat olivat todella hyviä, vaikka tulokset ei kerro yleensä kaikkea mitä siellä radalla on oikein tapahtunut.
Tulokset menivät seuraavasti;
A-kisa: 5vp (harmillinen hypyn ohitus :/ muuten rata meni todella mukavasti :))
B-kisa(hyppäri): Hyl (Kun piti mennä tiukasti kolmos hypylle kakkos hypyn jälkeen, niin Kirppu jatkoi matkaansa nelos hypylle:/ syykin siihen selvisi, että minulla käsi oli irti minun kropastani ja kun se on irti minun kropastani, niin Kirpulle se tarkoittaa sitä, että nyt pitää mennä kauemmaksi minusta. Pienestä se on kiinni välillä noin hylkääntymiset.. :D)
Lauantaina 14.8 olin Roihun ja Kirpun kanssa takuttien agikisoissa kisaamassa.
Roihulla ei mennyt tällä kertaa kauhean hyvin, koska molemmat radat menivät kontaktien treenailuksi. Roihulle molemmilta radoilta siis hylkäyset. Kirpulla meni ihan hyvin sen suorittamat radat. Kirpulle tuli ensimmäiseltä radalta 15vp (kaksi rimaa ja keinun ylöstulo). Kirpusta ihan selkeesti näki, että se kokeili jälleen uudistetulla pohjalla uutta hyppy tyyliä siksi tuli ne kaksi rimaa. Toiselta radalta Kirpulle 10vp (pujottelussa ei taipunut toiseen väliin ja toiseksi viimeiseltä hypyltä kielto)
Sunnuntaina 15.8 oli vuorossa piirinmestaruus yksilöt ja joukkuekisa. Kirpun yksilöradat päästiin ihan hyvin läpitte, mutta molemmilla radoilla tuli rimoja alas :/
Yksilötulokset menivät seuraavasti Kirpun osalta;
C-kisa: 20vp (neljä rimaa alas :O)
D-kisa (hyppäri): 30vp (neljä rimaa alas ja kaksi kieltoa)
Tunnustelin Kirpun selkää jälleen toisen radan jälkeen niin jälleen Kirpulla lanteen seutu jumissa :/ Ei ole ihme jos tulee rimoja alas :0
En tiedä meidän loppusijoitusta yhteistuloksissa kun en huomannut katsoa kisapaikalla tuloksia siltä osin ja tulokset eivät ole vielä kerinnyt nettiin asti.
Tämän jälkeen hypättiin joukkuekisa. Meijän joukkueeseen kuului kolme koiraa ja kaksi ohjaajaa, koska yksi koira oli loukannut tassunsa, niin siksi oli vain kolme koiraa joukkueessa eli Päivi & belpat Inkeri, Silja & Roihu ja Silja & Kirppu. Silti vaikka lähdimme vajaalla joukkueella kisaa, niin kaikki teki tuloksen :)
Tulokset meni seuraavasti;
Päivi & Inkeri 0vp
Silja & Kirppu 5vp (kolmannelta esteeltä rima alas)
Silja & Roihu 10vp ( 2 rimaa alas ja kontaktit sujui todella hyvin:))
Joukkueen yhteistulos: 15vp ja sijoitus oli 4./8 joukkueesta
Kyllä voi näköjään vajaallakin joukkueella pärjätä mainiosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti