perjantai 26. marraskuuta 2010

Kuulumisia..tuloksia....(Roihu ja Kirppu)

Ompas jälleen kulunut edellisestä sivujen päivityksestä yli kuukausi. :O Yli kuukauden aikana on tapahtunut kaikenlaista; agilitykisoja (epäonnistumisia ja onnistumisia) ja agilityn treenailuja.
Agilitykisoissa tuli käytyä Kirkkonummen jälkeen Tampereella 24.10 kisaamassa Roihulla (1lk) ja Kirpulla (3lk). Roihulla kävin yhden startin verran hyppärillä starttamassa, koska Roihulla oli vielä kontaktit kesken. Saimme tulokseksi 15vp ja aliaikaa. 15vp sisältyy minun mokaaminen alussa, koska tein typerään kohtaa valssin ennen putkea, jolloin osuin itse roihuun tahattomasti --> kosketuksesta 5vp. Toinen kohta, jossa mokasin radalla oli loppupuolella rataa. Myöhästyin kiinniotto- ohjauksesta, jolloin Roihu pääsi huolimattomasti hyppäämään okserin ja sen jälkeisen hypyn ohitus nenän kärjen verran ---> 5vp rima alas okserista ja 5vp hypyn ohituksesta.
Seuraavana oli Kirpun vuoro hyppiä kolmosen radoilla. Ensimmäiseltä radalta (hyppäri) tuli tulokseksi 0vp ja aliaikaa. :) Sen verran tämän radan suorittamisesta, että ei ollut Kirpun parhaimpia hyppäreitä, mitä se on tehnyt. Olin itse kiinni otoissa myöhässä, jolloin Kirppu liukkaalla pohjalla pääsi tekemään pitkiä kaarroksia. Tästä syystä aikaa paloi aika paljon hukkaan. Muuten rata oli todella mukava suorittaa Kirpun kanssa alusta loppuun saakka. Toiselta radalta tuli tulokseksi 15vp ja ali aikaa. Rata oli parempi kuin edellinen nolla- rata. Ensimmäinen virhe tuli siitä, että rynnin liian lujaa auttamaan Kirppua ensimmäiseen väliin pujottelua --> tuloksena oli se, että Kirppu liukastui väärälle puolelle pujottelua. Seuraavat kaksi virhettä tuli radan loppupuolella, jossa kyykkäsin ensimmäisen kiinnioton yhteydessä, jolloin Kirpulta tuli rima alas. Sen hypyn jälkeen tuli välistä veto ennen seuraavaa hyppyä, jolloin sekin rima tuli alas --> sen seurauksena, kun kyykkäsin edellisellä hypyllä kiinniotossa.
Tampereen agilitykisojen jälkeen olin Roihun kanssa Lauantaina 13.11 Riihimäellä ykkösluokan kisoissa. Siellä ilmoitin Roipan molemmille radoille, sillä halusin testata kuinka kontaktit toimisivat kisatilanteessa. Ensimmäiseltä radalta tuloksena HYL. Muuten puhdas rata, mutta A:n alatulolla roihu korjasi oman virheensä, sillä Roihu oli aluksi sitä mieltä, että jatketaan rataa ilman lupaa. Muuten oli todella suoraviivaista menoa ja kontaktit toimi muilta osin loistavasti.
Toiselta radalta tulokseksi 5vp ja pohjat hyppikselle!.:) Harmillisesti kolmanneksi viimeinen rima tuli alas, koska ohjaaja hukkasi esteen, siitä johtuen Roihulle tuli hyppy "puskan takaa", niin Roi pääsi huolimattomasti hyppäämään hypyn.
Tämän jälkeen kävin sunnuntaina 21.11 mölliagikisoissa treenaamassa Roipan kanssa kontakteja kisanomaisena suorituksena. Ensimmäisen radan kontaktit otin kisaomaisena suorituksena, sillä halusin tietää kuinka Roihu kestää kontaktien suoritukset ilman palkitsemista. Suoritimme radan puhtaasti läpitte sijoittuen kolmanneksi. Roippa kesti todella hienosti ilman palkitsemista A:n, keinun ja puomin alastulon. Menimme saman radan uudestaan ja silloin pyysin tuomarin laittamaan kosketusalustat alastuloille, että Roipalla ei tulisi missään vaiheessa epävarmuutta alastulojen suorittamiseen. Tältä radalta tuli myös puhdas rata, paitsi kun palkkasin Roipan alastuloilla, niin tuomari hylkää automaattisesti radan. Kyllä olin todella tyytyväinen molempiin ratoihin, koska Roihu teki todella tasasta työtä ja oli kuulolla molemmilla radoilla.
Seuraavaksi Roihu ja Kirppu lähtee Jyväskylään kisaamaan lauantaina 27.11. Molemmille on kaksi starttia hypättävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti