lauantai 11. joulukuuta 2010

Jyväskylän agikisareissulta tuloksia..

Kävimme pyörähtämässä sekä Roipan, Kirpun, että Tiian ja Lunan kanssa Jyväskylän turneella.
Roipalla kisasin aamupäivällä kaksi ykkösluokan starttia, joiden ratojen tulokset menivät seuraavasti;

A-kisa: Hyl. Alku lähti tosi nätisti kulkeemaan. :) Puomin suoritus oli todella nopea ja alastulo oli räväkkä :) Alun jälkeen ohjaajalle sekosi liikeradat aivan kokonaan...:( Se koitui Roipan ja miun kohtaloksi A:n alastulolla, että Roippa luuli, että se olisi tehnyt väärin alastulon.. Niin Roippa päätti hänen tekemänsä virheen A:n alastulolla, korjata tekemällä alastulon uudelleen.

B- kisa: 5vp. Roipalle kielto puomin ylöstulolta, koska steppasin Roin takana niin se luuli, että eikö me mennäkään suorittamaan puomia?. Siitä tuli se virhe sitten. Muuten kaikki kontaktit sujui todella upeasti ja pujottelun takaaleikkaus onnistui aivan upeasti 8) --> video on tulossa piakkoin tältä radalta.

Sitten illalla oli Kirpun vuoro hypätä kolmosen radoilla.
Kirpun tulokset menivät seuraavasti;

A- kisa: Hyl. Kirppu ei reagoinut ääntämiseen U- malliseen putken jälkeen niin hän päätti hypätä edessä olevan esteen, minkä Kirppu näki putkesta tultuansa. Muuten rata olisi mennyt puhtaan arvosesti läpitte :)

B- kisa: 15vp ja aliaikaa. 2kpl rimoja ja keinun ylöstulo. Muuten rata oli ok, mutta ohjaaja käänsi liian aikaisin toiselta hypyltä kolmannelle niin Kirppu reagoi tiputtamalla riman alas. Tämän jälkeen seuraava virhe tuli keinun ylöstulossa, koska olin ottamassa Kirppua vastaan ja olin varmaan hänelle liian painostava, ettei voinut tulla minua kohden. Vaan tuli sivusta ylöstulle, joten siitä tuli se virhe. Tämän jälkeen jäi ohjauskäsi päälle, jolloin Kirppu singahti puoleen väliin kenttää. Annoin Kirpulle vääriä singnaaleja kropalle, sillä näytin Kirpulle että nyt tarvii lähtee kauemmaksi suorittamaan esteitä :( Mutta onneksi koira ei hypännyt vääri esteitä sillä matkalla. Sen jälkeen tuli vielä yksi rima ennen puomia. Johtuen tästä väärän ohjauksen johdosta.

Muuten olen molempien suorituksiin tyytyväinen, vaikka tulokset eivät puhukaan koskaan puolestaan.=)
Kiitos jälleen Tiialle matkaseurasta!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti