tiistai 21. joulukuuta 2010

19.12 Aksakisat Hyvinkäällä (Roippa)

Niihän siinä kävi, että kauden viimeisissä kisoissa Roippa nousi kakkosiin :). Nousimme kakkosiin Kari Jalosen tuomaroimalta radalta. Koirakoita oli päivän ensimmäisessä startissa 70kpl.
Radasta sen verran, että alku lähti hyvin liikkeelle neljä ensimmäistä estettä. Neljännen esteen jälkeen tuli 90 asteen kääntö kepeille. Siinä neljännellä esteellä Roippa luuli ennen keppejä, että otan sen ns. "haltuun". Siinä kohdassa liikkuminen tökki, kunnes Roippa huomasi, että tuolla on pujottelu. Sen jälkeen tuli hyppy ja hypyn jälkeen tuli puomi, jossa Roippa otti ylösmenon todella hyvin. Puomin alastulolla varmaan sanoin aika painokkaasti alatulo käskyn "HIT". Niin Roippa vähän aikaa katsoi mua, että mikä ihmeen "HIT"? 8O Mutta Roippa sitten teki alastulon kuten se oli opetettu sille. Tämän jälkeen mentiin 8-11 estettä hyvin kuten olin suunnitellut. 12. esteenä oli Aa, jonka Roippa otti aivan erinomaisesti, että ylösmenon sekä alasmenon 8)  Sen jälkeen 13-15 esteet menivät jouheesti läpi muitta mutkitta... Sen jälkeen lopussa Roippa pelasti radan korjaamalla ohjaajan melkein tekemän ohjausvirheen :=O Olin ihan yllättynyt!
Sen huomasin radan jälkeen, että Roippa on oppinut ainakin osittain etenemään ilman erillistä "ETEEN" käsyä, joka on mielestäni todella hyvä :) Huomasin saman viime treeneissä, että Roippa on oppinut huomaamaan muutkin esteet :O Tämä "Ongelma" tekee seuraavista treeneistä haastavan ja mielenkiintoisen :)
Haluan kiittää Roippaa ja erityisesti Roipan omistajaa Miikkua siitä, että olen saanut treeniä ja kisata Roipan kanssa! :)
Ensi vuoden puolella starttaamiset jatkuu kakkosluokassa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti