lauantai 5. maaliskuuta 2011

5.3 Agilitykisat takut (Roihu & Kirppu)

Olin kisaamassa Roipan ja Kirpun kanssa Tampereen agilityurheilijoiden agikilpailussa Lempäälässä. Molemmilla oli kaksi starttia, joissa olivat tuomareina Kari Jalonen ja Anne Viitanen.
Roihun kakkosluokan kilpailut menivät seuraavasti;
A-kisa: Tulos oli Hyl. Rata lähti paremmin kulkemaan kuin edellinen rata (B-kisa). Radalla tuli ennen hylkääntymistä muurin palikat alas ja pujottelun jouduin ottamaan alusta, koska roihu jätti viimeisen välin pujottelematta sen takia, että kääsin kroppaani liian aikaisin seuraavalle esteelle ---> Roihu jätti pujottelematta viimeisen välin. Jatkoimme matkaa, kunnes saavuimme keinulle, joka oli viisi estettä ennen maalia. Roihu suoritti keinun mallikkaasti, mutta ei malttanut jäädä odottelemaan ---> siispä otin keinun uudestaan.
B-kisa: Tulos oli 5vp. Radalta tuli muurin palikat alas, joka johtui ohjaajan voimakkaasta tupla käskystä (Käsi+suullinen). Radalla olisi voinut ottaa kurveja tiukemmiksi :( Muuten rata kulki todella hyvin :)

Kakkosluokkien jälkeen hyppelin Kirpun kanssa kahden startin verran.
Tulokset menivät Kirpun osalta seuraavasti;
A-kisa: Tulos oli Hyl. Rata kulki hyvin paitsi, että radalla tuli kolme rimaa alas ennen hylkääntymistä :O Hylkäätyminen johtui siitä, että saman käden käännöstä tehdessäni en plokannut Kirppua tarpeeksi hyvin ennen käännöstä --> Kirppu kävi tassun mitallisen verran A-esteellä kolmee estettä ennen maalia... Muuten olin tyytyväinen radan sujuvuuteen :)))
B-kisa: Tulos oli 0vp, sijoitus 5/54 koirakosta ja A-Sert!!!! :)) Radasta ei ole muuta kommentoitavaa kuin käännökset lopussa olivat voineet olla vähän tiukemmat ja kontakti nopeammat (keinu ja puomi).

Ei voi muuta sanoa, että molempien koirien työkentely oli todella hyvää ja sujuvaa menoa :)))
Tästä on jälleen hyvä jatkaa :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti