sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kuulumisia...

Edellisistä päivityksistä on kulunut tovi, sillä on ollut kiireitä mm. yo -kirjoitukset, päättötyö ja agilitykilpailuja takkujen kisojen jälkeen. Yo- kirjoitukset sujuivat mielestäni hyvin, mutta tuloksia ei ole vielä tullut. Tämän kevään yo-kirjoitukset olivat helpommat kuin viime syksyn kirjoitukset, joista jäi hyvä fiilis kokeiden jälkeen :)

Viimeisimmän päivitysten jälkeen on tapahtunut paljon kehittymistä Roipan kanssa agitreeneissä, johon olen ollut erityisen tyytyväinen :) Tämän seurauksena Roihu nousi kolmosiin Rauman agikisoissa 24.7.11!! Aivan mieletöntä! :) Vaikka Roihulla on ollut tapaturmien ja juoksujen takia taukoa, ei se ole haitannut Roipan kehitystä laisinkaan.. 8) Saa jälleen asettaa uudet tavoitteet seuraavia kisoja varten, koska saavutimme tämän vuoden tavoitteemme :)

Tiimiimme saapui uusi tulokas 6.5.11 :) Kirpun jälkeläinen nimeltään
Maple Yard Gin Fizz alias Kiila, joka on sijoituksessa Hasun Tiinalta. Kiila on osoittaunut hyväksi harrastuskoiraksi, jonka kanssa on mukava treenata lajia kun lajia :) Kiila on enimmäkseen treenaillut agilityä mm. ohjauskuvioita ja kontaktien alastuloa.. Pääsääntöisesti Kiila tulee keskittymään agilityyn, mutta siinä sivutoimena luultavasti tulemme kisaamaan tokon puolella myös :)

Kirpun kanssa on ollut jonkun verran taukoa agista, koska Kirppu sikaili juhannuskisoissa A:n ja puomi alastuloilla pitkästä aikaa  :O Olen saanut Kirpulle kontaktit kuntoo jälleen, että voimme jatkaa normaalisti elokuun puolella kisaamista :) Sirkka on treenaillut tottelevaisuutta ahkerammin, että voisimme jopa startata tokon piirinmestaruksissa syksyllä.. Sirkka on jälleen elämänsä kunnossa, joka on todella hyvä asia!! Voi taas treenata hyvillä mielin :)
                  
Siinä varmaan tuli tärkeimmät uutiset, joten toivotan mukavia lukuhetkiä blogimme parissa! :)

        

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti