sunnuntai 23. lokakuuta 2011

22.10.2011 agilitykisat Hyvinkää (Roihu)

Olimme eilen Roihun kanssa agilitykisoissa Hyvinkäällä. Hyppäsimme kolme starttia, joissa tuomareina toimivat Katariina Virkkala ja Vesa Sivonen.
Tulokset menivät seuraavasti;

A-kisa
Ensimmäiseltä radalta tulokseksi 15vp ja aliaikaa. Rata sujui kokonaisuudessaan hyvin. ensimmäinen rima tuli siitä, että en päässyt takaakierrossa pois alta, siksi Roihu pudotti riman. Seuraava rima tuli alas seuraavalta hypyltä, koska Roihulta meni hetkeksi rytmi sekaisin. Yksi virhe tuli tuomarin mielestä A:n ylöstulolta, vaikka näin Roihun ottavan ylösmenon kontaktin :/

 B-kisa
Toiselta radalta tuli tulokseksi 0vp sijoitus oli neljäs. Rata kulki hyvin, mutta keinulla oli ihme räpiköimistä --> Roihu meinasi palata takaisin keinulta. Siinä kohdin paloi aikaa kolme sekuntin verran :/ Pitkiä kaarroksia tuli kahdessa kohtaa.. muuten rata sujui moitteettomasti alusta loppuun asti.

C-kisa
Hyppäriltä tuli tulokseksi 10vp ja aliaikaa. En tiedä, miksi tuli kaksi rimaa alas? :/  Yksi syy varmaan rimojen tiputuksiin oli se, että radalla kasvoi vauhti Roihulla ohjaajan vedätyksen johdosta, jonka takia Roihu ei malttanut hypätä hyppyjä kunnolla. Muuten rata oli päivän paras rata :)

Pitkästä aikaa tuli semmoinen tunne, että voi se päivä paistaa joskus risukasaankin (ohjaaja). Voi jäädä todella hyvä mieli kolmen startin jälkeen ja radat sujuivat pitkästä aikaa vaivattomasti :) Eikun seuraaviin kísoihin ilmoittautumaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti