sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kuulumisia...

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja kiireiden vuoksi on jäänyt uutiset, kisaraportit ja treeniraportit kirjoittamatta. Aloitetaan kuulumisien kirjoittelut siitä, että koirat ovat pysyneet terveinä :) Koiralaumamme on säästynyt parvolta, kennelyskältä ja muilta kulkutaudeilta, vaikka parvo jylläsi laajalti pirkanmaa-alueella.

Treenirintamalta sen verran, että Kiilalla alkaa sujumaan agiliitely odotettua paremmin :) Radalukutaito on kehittynyt huimasti, mutta vielä etenemisessä suorilla pätkillä saattaa lähteä paimentamaan minua, josta johtuen Kiila tulee hypyn ohi. Seuraavien treenien aikana pyrin vahvistamaan sitä, että Kiila osaa hakeutua esteelle eikä minua perääni. Kiilan tottelevaisuus rintamalla näkyy valoa tunnelin päässä :) Kiilalta onnistuu seuraaminen, paikalla makaaminen, aloluokan hyppy, liikkeestä seisominen ja luoksetulo :) Vielä on opeteltavaa, mutta todella hyvin sujuu, vaikka Kiilalla on ikää vain 9 kuukautta.

Roihun agilityrintamalle kuuluu vaihtelivia onnitumisia kisoissa sekä treeneissä. Nollia ei ole tullut lokakuun jälkeen, koska on koitunut ongelmaksi esteitten ohittaminen ja siitä syystä on tullut joko kieltoja tai hylkääntymisiä kisoissa :( Olemme treenanneet nyt treeneissä esteitten ohittamisia eli esteen ohi seuraavalle esteelle ja se on alkanut sujumaan todella hyvin :) Seuraavan kerran menemme kisaamaan 8.1.2012 Tamskin kisoihin. Katsotaan kuinka meidän käy siellä ;)

Kirpun jätin agilityn piirinmestaruuksien jälkeen eläkkeelle selän takia, Kirpun selänlihaksisto ei palaudu enää normaalisti kuin nuorena :/  Päätös oli kova, mutta Kirppu pystyy elämään normaalia eläkeläiselämää :) Olen ottanu Kirpun välillä agilitytreeneihin mukaan höntsäilemään ja papparainen on ollut joka kerta intoa piukasta niikuin aina treeneissä :))

Toivotan kaikille blogini lukijoille Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta 2012!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti