keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kuulumisia syksyltä 2012

Blogin viime päivityksistä on kulunut tovi. Viimeisin päivitys on näköjään yli puoli vuotta sitten toukokuussa ja sen jälkeen on tapahtunut hyvin paljon.

Kiila on käynyt kilpailemassa tottelevaisuudessa neljän kilpailun verran. Ensimmäisestä aloskaskilpailusta Kiila sai 2-tuloksen 158,5 pistettä ja toisesta 180 pistettä, kunniapalkinto ja siirto avoinluokka. Avoimessa luokassa olemme kilpailleet kahden kilpailun verran ensimmäisestä tuli 125,5 pistettä 3-tulos ja toisesta kisasta 148,5 pistettä eli suunta on ylöspäin :) Varmaan katselen Kiilalle vielä yhden kilpailun tälle vuodelle, jos sieltä napsahtaisi 1-tulos. Kiila aloitti 29.9 kisaamisen virallisissa agilitykisoissa, joista tuloksena molemmilta radoilta hyl. Todella hyviä pätkiä tuli radoilla :) Kiilalla on tällä hetkellä 12kpl startteja takana ykkösluokassa ja niistä tuloksista on suurin osa vitosia ja löytyy sieltä yksi luva-nolla myös :)) Menemme Kiilan kanssa kilpailemaan Janakkalaan  agilitykisoihin 19.1.2013. Katsotaan, mitä saamme aikaiseksi siellä. Vielä pieni maininta Kiilasta ennen kuin siirrymme asiassa seuraavaan uutiseen. Kiila tuli toiseksi pirkanmaan vuoden tokocolliekilpailussa :))

Roihu on palannut jälleen takaisin agilityn treeni- ja kilpailukentille. Treenit ovat sujuneet normaalia paremmin, vaikka pieniä erimielisyyksiä ilmenikin, kumpi määrä radalla Roihu vai ohjaaja (Silja)? Päädyimme kumminkin yhteisymmärrykseen treeneissä sekä kisoissa, että Roihu sai ensimmäisen nollan hyppäriltä vuoden 2013 SM-/MM-karsintaagilitykisoihin. Ainakin hyvältä näyttää minun ja Roihun treenit, että mahdollisuus on saada kaikki 7kpl nollia kasaa ensi vuoden SM/MM-karsintoja varten. Mainittakoon, että Roihu sai myös agilityssä Piirinmestaruus joukkue pronssia! :) Kiitos kuuluu siitä kyllä muille joukkueen jäsenille Samille & Inkerille, Jarille & Rysälle ja toiselle lainakoiralleni Sitralle, jotka mahdollistivat tämän pronssian :) Toivotaan, että vuonna 2013 pronssi kirkastuisi hopeaksi tai kullaksi ;) 

Muutaman kilpailun starttasin Kiilan siskopuolella Viiralla agilityssä maksi1-luokasta ja Viira sai ensimmäisen nollansa ensmmäisestä startistaan sijoittuen kolmanneksi :) Viiralla agilityura ei ole tähtäimessä SM-kilpailut, koska sen vauhti ei ylty sinne tasolle, siksi Viira kilpailee jatkossa  vain tavallisissa kisoissa.

Ai niin, Sirkka sai vanhoilla päivillään tottelevaisuudessa siirron voittajaluokasta erikoisvoittajaluokkaan pistein 256, 1-tulos ja sijoitus 4/12. Nyt voimme keskittyä treenaamaan Sirkan kanssa EVL:n liikkeitä :).

Siinä varmaan tuli kiteytettynä syksyn tapahtumat puolen vuoden kirjoittelu tauon jälkeen. Antoisia lukuhetkiä blogimme parissa! :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti