torstai 24. tammikuuta 2013

Kuulumisia alkuvuodesta 2013

Alku vuoden tapahtumista sen verran, että treenit ja kisaaminen on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka on ollut hyvin kylmää ja pakkanen on paukkunut. Olin Kiilan ja Roihun kanssa treenaamassa uudenvuoden päivänä (1.1.2013) Best In Areenalla Ideaparkilla. Alla olevassa videossa näkyy Kiilan ja Roihun tyylinäytteet vuoden ensimmäisissä treeneissä.


15.1.2013 Kiilan kanssa osallistuimme Tampereen yliopiston työryhmän tekemään projektiin, jossa jutun aiheena oli tehdä henkilöhaastattelu ja kuvata se. Aihepiiriksi valikoitui agilityn ihmeellinen maailma. Suurkiitokset työryhmälle, johon kuului Helena Korpela ja Elina Venttola! :) Tämä projekti oli hyvin ikimuistoinen. Alla olevasta videosta näkee työn tuloksen :)



Kävimme Kiilan kanssa Janakkalassa 19.1. agilitykisoissa kolmen startin verran hyppäämässä. Ensimmäiseltä radalta hylky, ohjaajan laiskan ohjauksen takia. Toiselta radalta nopea 5vp sijoitus 2, Kiila hajotti vikan hypyn ja Kolmannelta radalta Kiilalle toinen luva-nolla sijoitus 1.!!! Kiila alkaa olla hyvin estevarma koira, kunhan ohjaaja ohjaisi koiraansa kunnolla! :/ Seuraavista kisoista varmaan napsahtaa viimeinen nousunolla :) Kun se oli jo noin lähellä Janakkalan kisoissa :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti