perjantai 15. marraskuuta 2013

Kuulumisia.. Kiilan, Roipan ja Minun osalta..

Koko alkuvuosi on ollut hyvin tuloksellinen aloitus 2013 vuodelle erityisesti agiltyn osalta. Kiila on nuoresta iästään (2v 3kk) huolimatta noussut agilityssä kuniinkuusluokkaan eli 3-luokkaan voittonollan saattelema juhannuskisoissa Turun puolessa Tuorlassa.Kiila on käynyt myös luonnetestissä nyt syksyn aikana. Testi meni vauhdikkaasti läpi, jota osasin odottaa. Kiila on hyvin vauhdikas, temperamenttinen, taistelutahtoinen ja tulinen oma pikku persoonansa, jonka voi kerran elämässänsä saada :´)  Kiilalle kertyi +138 pistettä ja laukauskokematon. Tuomareina toimivat testissä Katri Leikola ja Marco Vuorisalo. Olen tuomareiden kanssa samaa mieltä Kiilan pisteistä. Nämä pisteet kuvastaa Kiilan luonnetta oikein hyvin, etten ole yhtään pettynyt noihin pisteisiin, mitkä se sai :=).

Kiilan luonnetesti video löytyy täältä

Kiila kävi tokokilpailuissa 13.10.2013 avoinluokassa kilpailemassa. Sieltä napsahti 1-tulos 165 pistettä ja oikeus kilpailla voittajaluokassa. Ohjaaja yritti Kiilan suoritusta sapotoida koko tokokilpailunsa ajan mm. annoin vahvan vartaloavun liikkeestä seisomisessa ja hypyssä :P Onneksi koira osaa korjata ohjaajan virheet. Nyt voi rauhassa koko talven keskittyä treenaamaan voittajaluokan liikkeitä kuntoon :)

Roihun kanssa olemme tahkonneet tulosta tuloksen perään agilityrintamalla :) Roipa on saanut pari A-sertiä :) 30.5.2013 Voitimme Roipan kanssa kolmosluokan hyppuradan ja Roipan rata palkittiin hyppysertillä! :) Tämä on elämäni ensimmäinen kolmosluokan voitto! Kiitos Roihu, että sain jakaa tämän ilon hetken kanssasi! :´) Roihu jää talveksi tauolle agilitystä. Ensi vuonna jatketaan Roipan kanssa kilpailemista, jos saisimme viimeisen A-sertin valioitumista varten? :)

Blogin kirjoittajalla on suuri elämän muutos tullut tässä syksyn mittaan. Muutin pois kotoani ja muutin Tampereelle opiskeluitteni perässä. Lähdin opiskelemaan lisää laboratorioalaa Tampereen ammattikorkeakouluun. Minusta tulee "isona" laboratorioinsinööri :) 

Toivotan antoisaa lukuhetkeä blogimme parissa! :) 
  

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti